Hirdetés

Borderlands - The Secret Armory of General Knoxx DLC bejelentve

|

Lerántotta a leplet a következő Borderlands DLC csomagról a Gearbox.

Hirdetés

Lehet kérem visszatérni a Borderlands világába, hamarosan érkezik az eddigi legnagyobb DLC, The Secret Armory of General Knoxx címen. Az eddigi apróságokhoz képest elég sok újdonságot hordozó DLC nem csak új fegyverekkel, de magasabb szintkorláttal is meglep minket.

Aki leküzdötte már az eddigi Borderlands DLC-ket bizonyára alig várja, hogy tovább tápolja már most is istenszerű karakterét. A Gearbox ígérete szerint erre hamarosan alkama is nyílik, hiszen az új DLC-ben 50-re emelik a szintkorlátot. A több órás játékidő során eddig sosem látott ellenfelek, új kütyük, és természetesen egy rakás új fegyver várja a játékosokat. Pontos dátum sajnos nincs, de akad két kép.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)