Hirdetés

Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned DLC bejelentve

|

Bemutatták a megjelenés előtt álló Borderlands első DLC-jét.

Hirdetés

Randy Pitchford, a Gearbox elnöke megígérte, hogy alaposan meg fogunk lepődni, ha végre lerántják a takarót a Borderlands első, még idén megjelenő DLC-jéről.



Nos, én kétszeresen is meglepődtem, ugyanis a Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned mindhárom támogatott platformra érkezik (PC-re is!), ráadásul a képeket elnézve nem is tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Szigorúan pozitív értelemben, hiszen csak úgy sugárzik, a hangulat, s mint láthatjuk, a Brothers in Arms szérián nevelkedett srácok nincsenek híján humornak sem.



A 10 dolláros/eurós csomagocska Dr. Ned-ről szól, aki azt a feladatot kapta, hogy minden eszközzel próbálja meg életben tartani Jackob's Cove munkásait. A doki túl komolyan vette a feladatot, így létrehozott egy szerkezetet, amivel akaratán kívül egy seregnyi zombit teremtett. Természetesen nekünk kell majd helyrehozni a doki hibáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)