Hirdetés

Borderlands Triple Pack bejelentés - érkezik a gyűjteményes csomag

|

Ha valaki eddig kimaradt volna a Borderlands-mániából és még előző generációs konzolon játszik, most egy csomagban beszerezheti majd az összes eddigi részt.

Hirdetés

Miután a jelenlegi generációs konzolokon már egy ideje beszerezhetjük a legutóbbi két Borderlands-játékot egy csomagban, a 2K úgy döntött, kiad egy gyűjteményt az előző generációra is. Az új pakk a Borderlands Triple Pack nevet kapta, és november 17-én érkezik.

Az amerikai adatok alapján valamivel a teljes ár alatt (50 dollárért) adják majd a gyűjteményes verziót, és a Borderlands, a Borderlands 2 és a Pre-Sequel! mellett mindhárom játék összes DLC-csomagját is megkapjuk, ami ennyi idővel a megjelenés után persze elvárható, de így is rengeteg tartalmat jelent. Kiadták a Triple Pack borítóját is, amit lejjebb megtaláltok, bár nagy meglepetésre nem érdemes számítani. Mindeközben az új Borderlands-játékról egyelőre nincs hír (azon kívül, hogy készül), de a Telltale-féle feldolgozás mellett ott van a Gearbox következő játéka, a Battleborn is, ami eléggé hasonlít stílusában a lövöldözés és a lootolás körül forgó sorozathoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)