Hirdetés

Borderlands - Túl a kétmillión

|

A Gearbox és a Take-Two jelenti, hogy szépen teljesít a Borderlands a kasszáknál

Hirdetés

Nem egy Modern Warfare 2 vagy egy Super Mario Bros. Wii, de új név létére kitűnő eladásokat produkál a Borderlands is.

Kétségtelen, hogy a Borderlands népszerűsége, a most megszellőztetett észak-amerikai eladások, valamint a korábban napvilágot látott globális értékesítési adatok egy sikertörténet kezdetét mutatják. Ezért egy esetleges Borderlands 2 már egy kitaposott és könnyebben járható ösvényre tud majd érkezni (és ezzel még nagyobb eladásokat produkálni), hasonlóan az elején említett két játékhoz. De maradjunk egyelőre a Borderlands-nél, hiszen az ő eladásai is megérnek egy misét!

Az NDP Goup jelenti, hogy a decemberi Xbox 360 és PS3 adatok alapján a Borderlands csak Észak-Amerikában elérte a mérföldkőnek számító egymillió eladott példányt, valamint a megjelenési hónapban PC-n is a legjobban fogyó 10 cím között debütált. Ha már PC; a megjelenéstől számítva több mint 100.000, csak digitálisan megvásárolt Borderlands talált gazdára, ami szintén szép eredmény. Mindent összevetve a globális eladás mára meghaladta a kétmillió darabszámot. Csak így tovább!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)