Hirdetés

Börtön büntetést kapott a spammer

|

Néhány darabbal kevesebb e-mail-re számíthatunk olcsó Viagráról és Cialisról, mivel Christopher Smith-t, az ismert spamkirályt 30 évre ítélte a szövetségi bíróság.

Hirdetés

A Star Tribune arról számolt be, hogy a bíró egyenesen "gyógyszer-keresztapának" nevezte a 27 éves online kereskedőt, amikor felolvasta az ítéletet. Smith ügyvédje szerint a büntetés rekordnak számít az internetes patikák történetében. Smith története még 2004-ben kezdődött, amikor America OnLine felhasználókat kezdett bombázni kéretlen elektronikus levelekkel, melyekben illegális online patikát, pornót és hamis főiskolai végzettséget igazoló papírokat hirdetett.

Tovább a teljes cikkhez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)