Hirdetés

Borzalmas játékon keres majd milliókat egy szerencsés?

|

Az élet igen furcsa meglepetéseket tartogat a szerencséseknek...

Hirdetés

1998, New York, Madison Garden - épp NBA All Star mérkőzés folyik.

A keleti csapat színeiben Michael Jordan a fővezér, mellette a kezdőben Shawn Kemp, Dikembe Mutombo, Grant Hill és Anfernee Hardaway.A másik oldalon Gary Payton és Kobe Bryant kezd, elöttük Kevin Garnett, Karl Malone és Shaquille O'Neal nyomul... A leláton több tízezren meglepetten forgatnak egy CD-t a kezükben - még a belépéskor kapták. Csak Playstation 1-en lejátszható (Ne feledjük, akkor még a SEGA is gyártott konzolt) játék demója volt rajta, valami NBA 2-Ball. Az emberek java része, akiknek nem volt Playstationjük már hazafelé menet a kukába dobta a lemezt, hiszen meg sem tudta volna nézni. Akinek volt, az hazavitte, majd otthon kiderült, hogy ez egy borzalmas, bugos játék, a rettentő NBA Jam Extreme motorral - a lemez ment is a kukába....

2010, New Jersey - egy ember a régi lemezei között felfedezi, hogy neki van egy sértetlen példánya az 1998-as NBA 2-Ball demóból, amelyet még az All-Star Game után vásárolt. Kiderül, hogy a világon ezen kívül összesen 2 (!) ismert példány maradt meg, ebből is az egyik törött. Emberünk nagyon örül a felfedezésének, azt nyilvánosságra hozza a neten. Sokan megkérdőjelezik a lemez eredetiségét, amelyet fotókkal bizonyít, ugyanígy a játékot is ismeri, az azzal kapcsolatos kérdésekre is jól válaszol. Elmondta, hogy a lemezt ki fogja tenni az Ebay-re, aukcióra - elemzők szerint az öt számjegyű dollárösszeg garantált érte, akkora ritkaság (öt számjegyű dollárösszeg az minimum 10000 dollár, amely 2 millió 11 ezer forint...).

A játék közben kikerült az Ebay-re 300 dolcsi kikiáltási árral (május 11-én jár le), sőt, még egy videó is készült róla:

Mit szóltok ehhez a jó kis sztorihoz?

 

UPDATE: beindult a licit, bár még csak 338 dollárnál tart...Amely azért így is 67ezer forint...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)