Hirdetés

Borzalmasan nyitott a Babylon's Fall, de a fejlesztők nem hagyják meghalni

|

Új tartalmakra és megannyi változásra számíthatnak azok, akik szintén kitartanak a PlatinumGames kalandja mellett.

Hirdetés

Jelen helyzetben nagyon úgy tűnik, hogy a Babylon's Fall az idei év egyik nagy buktája lett, ugyanis hiába van sokéves tapasztalata a PlatinumGames csapatának, ezúttal igencsak melléfogtak, túl sok sebből vérzik új játékuk.

Kiválóan mutatja a dolog súlyosságát, hogy már kicsivel a megjelenés után nagyon alacsony számokat produkált a kaland PC-n. Ilyenkor egy amatőr brigád valószínűleg minél hamarabb kukázná az egészet, de a japán stúdió szerencsére nem ilyen.

Hirdetés

Megjelent a Babylon's Fall Twitter-oldalán egy poszt, amiből kiderült, hogy a fejlesztőknek eszük ágában sincs csökkenteni a játék fejlesztésének mértékét, sőt gyakorlatilag már van is annyi tartalom a zsebükben, amivel kihúzzák a második szezon végéig. Emellett belevágtak már a harmadik szezon és az azt követő újdonságok gyártásába is, szóval elég optimistának tűnnek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Még köszönetet is mondtak a kitartó Sentineleknek.

Egyébként van egy hosszabb, részletesebb bejegyzés is a játék weboldalán, amiből kiderült, mi mindent tartogat az 1.1.0-s frissítés. Ez alapján bővülni fog a kampány, érkezik egy új frakció és egy friss fegyvertípus is, illetve vadonatúj funkcióval egészül ki a forge. Nem mellesleg március 23-án élesedik a játék demója a Steamen, szóval hamarosan nem is kell fizetni azért, hogy közelebbről megnézhessük, tényleg olyan szörnyű-e a PlatinumGames újdonsága.

Láttunk már olyat, hogy egy új játék borzasztóan rajtolt, de a fejlesztőknek végül sikerült megmenteniük azt (ugye, No Man's Sky?), szóval nem kizárt, hogy jó néhány hónap múlva már ódákat zengünk a Babylon's Fallról.

Szerintetek sikerülhet megmenteni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)