Hirdetés

Borzasztó a PlayStation 5-re érkező Forspoken új előzetese, máris mém lett belőle

|

Akár szándékosan volt kellemetlen az új reklám, akár nem, a célját elérte. Az összes közösségi oldal tele van vele.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján van rá esély, hogy a Forspokenből egy nagyon izgalmas, pörgős, és nem utolsósorban innovatív akciójátéknak szülessen. Ebben nagyrészt mindenki egyetért, de abban is, hogy a marketingcsapatnál valaki vagy nagyon mellényúlt szövegírás tekintetében, de az sem kizárt, hogy ennek az ellenkezője igaz, vagyis csodálatos tökéletességgel érti az internet népének viselkedését.

Történt ugyanis, hogy a Forspoken kapcsán megjelent egy új előzetes, ami borzalmas szöveggel vezette fel hősünk kalandját ebben az idegen fantasy világban. Ennek hallatán a Twitter közössége azt csinálta, amihez a legjobban ért.

Hirdetés

Megnyíltak a kapuk és mémek százai árasztottak el bennünket, de mielőtt rátérnénk a viccekre, kezdjük az alapokkal. Ezt a meglepően kellemetlen trailert mindenkinek látnia kell.

Szeretnénk azt mondani, hogy több ezer tweet-idézés nem a legjobb jel, de ugyanakkor marketinges cégek tucatjai fizetnének a fenti videó adataiért. Hiába vannak mémek és szidalmak a retweetek mögött, úgy terjed a Forspoken reklámja, mintha csak ingyen csokit ígérne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azért érdemes megemlékeznünk a legviccesebb mémekről, melyek nem győzték kifigurázni a trailer nagyon kínos szövegeit.

Ha valakinek szüksége lenne további Forspoken mémekre, az itt talál még több száz variációt a Half-Life verziótól a Personáig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)