Hirdetés

Borzongatóan szép horrorjáték hozza majd a frászt a PlayStation Plus előfizetőire októberben

|

Kettő is kiszivárgott a PlayStation Plus jövő havi ajándék játékai közül.

Hirdetés

Nemrég jelentősen megemelkedett a PlayStation Plus csomagok havidíja, így maximálisan érthető, ha az előfizetők a korábbiaknál is jobb minőségű címeket várnak a pénzükért cserébe. Szeptember folyamán a tavaly megjelent Saints Row rebootot, a Black Desert - Traveler Editiont, valamint a Generation Zerót rángatta elő cilinderéből a Sony, és nem vagyunk biztosak abban, hogy egy szavazáson többségbe kerülnének azok, akik elégedettek ezzel a három játékkal.

Sebaj, talán majd az októberi felhozatal kárpótolja azokat, akik most csalódtak, feltéve persze, hogy kedvükre való a gazdálkodás és nem lesznek rosszul "egy kis vér" látványától. A hivatalos leleplezésre ugyan még várnunk kell egy keveset, de a Dealabs notórius szivárogtatója, billbill-kun kettőt is megszellőztetett a PlayStation Plus Essential csomagba kerülő közül. 

Hirdetés

A 2021-ben kiadott Farming Simulator 22-ben szabadjára engedhetjük a bennünk lakozó mező- és erdőgazdászt, ebben a részben már szőlőt, olajbogyót és cirokot is termeszthetünk, és több mint 400 különböző típusú munkagép volánja mögött foglalhatunk helyet. A tavaly decemberben elrajtolt The Callisto Protocol viszont egészen máshol helyezkedik el a szórakoztatás spektrumán. Aki bírja idegekkel és még inkább gyomorral, a Jupiter holdján létesített börtöntelepen küzdhet az életéért, ahol nemcsak gyilkos mutánsok hada, hanem a környezet is veszélyt jelent rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)