Hirdetés

Bősz kattintgatás monokrómban

|

Keresd meg a Play gombot a 22 pálya mindegyikén, miközben a játék azt is számolja, hányszor nyomtad meg a bal egérgombot.

Hirdetés

Mint láthattátok, én kedvelem az összetett, változatos flash játékokat, mint a :the game: vagy a When the bomb goes off. A ClickPlay! sem kivétel ezalól, hiszen 22 pályán keresztül kereshetünk (megjegyzem az eddigiekhez hasonlóan teljesen értelmetlenül) egy play gombot, amire ha rákattintunk, máris átdob a következő szintre.

A játék további érdekessége, hogy az egész két színből és azok árnyalataiból áll, ezek pedig a fekete és a fehér (hú, de körülírtam...). Trükkös feladatok során kell megtalálnunk azt a bűvös háromszöget, mely a "lejátszás" hivatalos jelzése. Néhol elakadunk majd, de aki végképp nem tudja, hogy mégis hol a fenében van az a gomb, az ITT talál megoldást. Ajánlom előbb magatok gondolkodjatok el a feladványon, hiszen a megoldás megtekintése rontja a játék élvezeti értékét. Kellemes időtöltést!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)