Hirdetés

Botladoznak a Diablo IV szerverei, de a Blizzard szerint nem kell nagyon megijedni

|

Eljött a Diablo IV megjelenésének napja, és ahogy az várható volt, a játékosok elkezdték a szervereket ostromolni.

Hirdetés

Azok, akik a Diablo IV valamelyik drágább változatát vették meg, már néhány napja Lilith nyomába eredhettek - sokan voltak, de nem annyian, hogy a szervereket akár egy pillanatra is megakasszák. Mivel annak idején a Diablo III startja borzasztóan sikerült, a Blizzard most próbált több stresszteszttel is felkészülni a legrosszabbra, és azt ígérte, nem lesznek problémák a megjelenés napján.

Sajnos azonban mint minden, hasonlóan nagy érdeklődést vonzó játéknál, úgy ennél is akadnak gondok, nem mindenki tud belépni a játékba,

Hirdetés

Aki ma délelőtt megpróbál játszani, jó eséllyel a "Your login attempt has timed out. Please try again. (Code 300008)" hibaüzenettel fog találkozni - kipróbáltuk, nálunk is ez jelenik meg, holott az elmúlt napokban minden gördülékenyen ment. Második próbálkozásra ugyanakkor be tudtunk lépni (és csak egy szintet ugrottunk, eskü nem többet). A Blizzard ügyfélszolgálati Twitter fiókján hajnalban elismerte a csapat, hogy vannak problémák a bejelentkezéssel, ha nem is hiúsul meg, lassú lehet a belépés, ám nem sokkal később azt állították, a gondokat sikerült elhárítani.

Írjátok meg kommentben, mit tapasztaltok, reméljük, ha munka után hazaérnek az európai játékosok, nem lesz rosszabb a helyzet.

Címkék: #blizzard #diablo iv
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)