Hirdetés

Bővített Twisted Metal videó, részletek a multiról

|

Erőszak, sebesség, beteges karakterek, lövöldözés.

Hirdetés

A Twisted Metal nem új koncepció, eddig összesen öt nagyobb játék jelent meg belőle, valamint néhány más kisebb is napvilágot látott.

Zack Wood, a 2011-es Twisted Metal producere közzé tett néhány információt, az e heti Sony sajtóeseményen, Kaliforniában.

Az egyjátékos mód ellenére „sokkal inkább többjátékos központú” lesz a Twisted Metal, melynek multijában már biztosan lesz három játékmód, melyeket az újságíróknak mutattak. Mindegyik mód csapatalapú, a csapatok pedig külön bandákba tartoznak. Négy bandáról tudni, ők a Clowns, Dolls, Holy Men és Skulls. Mindegyik bandát egy-egy klasszikus Twisted Metal karakter irányít: Sweet Tooth a Clowns csapat vezére, Preacher a Holy Mené, Dollface a Dolls-é, Mr. Grim  pedig a Skulls bandáé.

A fejlesztők egy bővített előzetest is bemutattak, melyben néhány karakter igazi arcára derül fény:

A Twisted Metal játékokban eddig nem találkozhattunk mesterlövész puskával, de az új részben ez is benne lesz.

A sajtónak több módot is bemutattak, pl. Deathmatch, Last Man Standig, és a ’Nuke’ címre keresztelt Capture the flag változat, Twisted Metal stílusban. Az egyik csapat egy szoborral rendelkezik, amit a másik csapatnak meg kell semmisítenie, például egy nukleáris bomba segítségével.

A Twisted Metal 2011-es felvonása október 4-én érkezik kizárólag PlayStation 3-ra rendszerekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)