Hirdetés

Bővülni fog a Hitman 3, felrázzák a régi pályákat is

|

Bőven akad majd tennivalónk azután is, hogy a sztori küldetéseivel végeztünk.

Hirdetés

A Hitman 3-mal a végéhez ért a World of Assassination trilógia, mely 2016-ban kezdődött, és azóta nagy népszerűségnek örvend a lopakodós stílus kedvelői között. Ugyan új epizód most nincs kilátásban, hiszen az IO Interactive a 007-es ügynökre összpontosít, azért lesz még mit csinálnunk a Hitman 3-ban a sztori és a jelenleg elérhető kihívások végeztével is.

Forest Swartout Large, a fejlesztőcsapat vezetője, a The Gamerrel készített interjújában beszélt arról, hogy milyen tartalmakkal készülnek még a trilógia záró részéhez. Large elmondta, új pályákat nem terveznek készíteni, viszont van egy-két izgalmas ötlet a tarsolyukban.

Hirdetés

Miközben az IO csapat egyik része már az alapoktól újraálmodott James Bondon dolgozik, sokan továbbra is a Hitman projektre összpontosítanak. Ugyan új pályákat nem építenek, a trilógia előző két részében bőven voltak izgalmas helyszínek, amikhez érdemes lehet visszanyúlni.

Inkább a már meglévő helyszínekkel szeretnénk dolgozni. Újraálmodni és felrázni őket. Ebben az esetben már a teljes trilógiáról beszélünk. Szóba jöhetnek a 2016-os Hitman és a Hitman 2 pályái is.

A Hitman 3 már néhány nappal a megjelenése után nyereséges lett, a széria legnagyobb rajtját produkálta. Ennek fényében nem is csoda, hogy a fejlesztők nem fogják teljesen magára hagyni az izgalmas új projekt ellenére sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)