Hirdetés

Bowja the Ninja 2: Rejtőzködés felsőfokon

|

A rejtőzködés nagymestere intelligenciatesztnek álcázott kalandjátékban várja leendő útitársait, elmés tanítványait.

Hirdetés

A Bowja the Ninja második részében ismét belebújhatunk a nyitányból megismert, rejtőzködést még távolról sem ismerő szabadságharcos bőrébe, hogy agykerekeinket minimális fokozaton járatva túljussunk rosszakaróink által felállított akadályokon. Kezdésként lepattintjuk a gonosz oldalra átállt szovjet ninják kezéről a hatalmas atomtöltetet, majd megpróbálunk motorral besettenkedni főhadiszállásukra. Ehhez semmi másra nem lesz szükségünk, mint rágcsálónkra és némi logikára, illetve figyelmességre. Harcosunkat kizárólag az előre meghatározott pontok irányába küldhetjük, azonban nem mindegy sorrendben végeztetjük el szegénykével a piszkos munkát. Gyakran kerülünk megoldandó feladványok elé, melyekhez nem elég elvetnünk statikus gondolkodásmódunkat, figyelünk kell bizonyos pályarészleteket, elemeket továbbjutásunk érdekében (tippelhetünk is, bár elég sok időt felemészt). A Játéközön.hu oldalán továbbra is várjuk játékajánlóitokat!

bowja_the_ninja_2-jo_8e.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)