Hirdetés

BREAKING: Bemutatkozott a Massive Star Wars játéka, és fantasztikus lehet

|

Pisztollyal és járművekkel is ügyesen bánó főhősnő, droid és állat társak, filmszerű megvalósítűs: a Star Wars: Outlaws kivételesnek tűnik.

Hirdetés

Nem szeretünk nagyon messzemenő következtetéseket levonni játékmenetet egyáltalán nem tartalmazó, kizárólag CGI jelenetekből összeálló előzetesek láttán, pláne akkor, ha a Ubisoft egyik játékáról van szó, de egészen a Star Wars: Outlaws előzetesének hatása alá kerültünk.

Régóta tudtuk, hogy a The Division játékokat is jegyző Massive dolgozik egy a Csillagok háborúja világában játszódó játékon, de eddig nem sokat árultak el róla. Most legalább megtudtuk, miről fog szólni, mikor játszódik, és ki áll a középpontjában.

Hirdetés

A Star Wars: Outlaws egy nyílt világú játék lesz, aminek eseményei A Birodalom visszavág és A jedi visszatér között zajlanak. Felfedezhetünk különféle bolygókat galaxisszerte, köztük olyanokat is, ahol még soha nem jártunk. A főszereplő Kay Vess lesz, egy feltörekvő csirkefogó, aki társa, Nix segítségével próbál harc, árulás, és különféle egyéb bűntények útján a galaxis leghírhedtebbjei közé kerülni.

A megjelenés 2024-re várható, a játékmenetet a holnapi Ubisoft Forward során mutatják majd meg. PC-re, Xbox Series X|S-re, valamint PlayStation 5-re fogják kiadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)