Hirdetés

BREAKING: Megint elhalasztották a S.T.A.L.K.E.R. 2-t, másik FPS-sel vigasztalódhatnak az Xbox Game Pass-előfizetők

|

Idén sem játszunk a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyllal, ellenben még az év vége előtt befut a Warhammer 40,000: Darktide xboxos verziója.

Hirdetés

Rengeteg játékot láthattunk a kétórás gamescom Opening Night Live alatt - bár egyesek még így is karcsúnak érezhették a felhozatalt -, egyvalami feltűnően hiányzott. Azt követően, hogy a GSC Game World posztapokaliptikus FPS-ét december 1-jére listázta a kiadó Plaion boltja, valamint a fejlesztők az X-en megerősítették, hogy maguk is felkeresik a kölni gamerexpót, okkal várhattuk, hogy Geoff Keighley a show valamely pontján, esetleg épp annak zárásaként felkonferálja a végleges megjelenési dátumot leleplező S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl trailert.

Még jó, hogy nem tartottuk vissza a lélegzetünket, mert ez a pillanat nem érkezett el, mi több, azóta a hivatalos oldalra feltöltött adatlapnak hála kiderült, hogy a premier csak 2024 első negyedévében várható. A támogatott platformok körében változatlanul a PC-t és az Xbox Series konzolokat találjuk, és továbbra is úgy készülhetünk, hogy a megjelenés napján egy Game Pass-előfizetés birtokában neki is vághatunk a különös anomáliákkal, mutáns lényekkel és gátlástalan szerencsevadászokkal teli Zóna felfedezésének.

Hirdetés

Úgy fest tehát, hogy valamikor január 1-je és március 31-e között érkezik a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, addig viszont egy másik notórius késővel, a Warhammer 40,000: Darktide-dal üthetik el az időt a Game Pass-előfizetők. Közel egy évvel a PC-s rajt után Xbox Series X-en és Series S-en is felvehetjük a küzdelmet a Káosz szolgái ellen, bár kérdés, hogy mekkora lesz az érdeklődés a Fatshark kooperatív lövöldéje iránt, úgy, hogy "remek" érzékkel pont a legdurvább darálóba lökik bele a fejlesztői. Október 4-én jelenik meg, egy nappal az Assassin's Creed Mirage előtt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)