Hirdetés

BREAKING: Új gonoszt is leleplezett a Marvel's Spider-Man 2 gameplay előzetese

|

Bár a State of Play-re csak külsős partnerek játékait ígérte, egész hosszan mutogatta a Marvel's Spider-Man 2-t is a Sony.

Hirdetés

Mindig, még az éjszaka közepén is örülünk olyan meglepetéseknek, mint amit a State of Play során szállított a Sony: bár a műsor leírásában arról szóltak, hogy indie és PSVR2-es, valamint külsős partnerek által fejlesztett játékokat fognak mutogatni, 20 percnél bedobták a Marvel's Spider-Man 2 új előzetesét, amiben Brian Intihar kreatív vezető mondott pár szót a játékról.

Megjegyezte például azt, hogy a bejárható terület kétszer akkora lesz, mint az előző játékban, mivel Queens és Coney Island hozzáadásával számos új helyszín elérhetővé vált.

Hirdetés

Még ennél is érdekesebb volt, hogy mintegy mellékesen felbukkant egy újabb legendás gonosz: Kraven és Venom mellett Mysterióval is meggyűlik majd a bajunk a történet során. Szó esik még öltözékekről, mellékes teendőkről, és arról, milyen egyszerűen válthatunk majd Miles és Peter között, ha csak szabadon keringünk a városban, és nem küldetésben vagyunk épp.

A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)