Hirdetés

Brink - a szeptemberi dátum csak spekuláció

|

A Bethesda azt állítja, a szeptember 7 csak a GameStop spekulációja, ők még mindig tartják magukat ahhoz, hogy valamikor ősszel érkezik a játék.

Hirdetés

"Az eladók gyakran csatolnak egy dátumot a játékokhoz, amik a bejelentett időintervallumon belülre esnek." - mondta egy Bethesda illetékes. Néhány nappal ezelőtt számoltunk be a GameStop és a Bethesda közös akciójáról, amivel a Brink-et promózták.

Ugyanezen illetékes azt is mondta, hogy a Brink-et 2010 őszére jelentették be, még nincs hivatalos pontos dátum a megjelenésre vonatkozólag. Amíg ők nem jelentenek be egy dátumot, addig minden más spekulációnak számít. A játék PC-re, PlayStation 3-ra, és Xbox 360-ra érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)