Hirdetés

Brink - karakter egyénivé tétele videó

|

Érdekes sztorivonallal vár minket a Brink - jó kis játék lesz, és elvileg nemsokára elkészül.

Hirdetés

A Bethesda Softworks bábáskodása mellett készül ez a jövőben játszódó FPS, amely világa nekem nagyon tetszik.

Idézek Chavalier kollegától: "Az online és offline végigjátszható történetben az emberiség fennmaradásának egyetlen esélye az Ark (bárka) néven ismert kísérleti, önellátó telep. Az óceánok szintjének drasztikus megemelkedése (újabb utalás a bibliai özönvízre) emberek tízezreit hajszolta a tudósok és azok leszármazottai által lakott menedékbe. A zsúfoltság, az ellentétes érdekek, az elégtelen erőforrások egyenlőtlen elosztása polgárháborús helyzetet teremt alig néhány év leforgása alatt. Ha az Ark darabjaira hullik, az emberiségnek befellegzett."

Szóval végre egy lövölde, aminek van jó sztorija, mutattunk már róla több videót is - most megmutatjuk, hogyan lehet egyénire szabni a játék főszereplőjét.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)