Hirdetés

Brink - szeptemberben játszhatjuk?

|

Ha hihetünk GameStop oldalán található sorsolásnak, a Brink szeptember 7-én érkezik.

Hirdetés

Eredetileg idén tavasszal jelent volna meg a Bethesda legújabb játéka, ám ezt az amúgy sem túl konkrét időpontot őszre változtatták. Most úgy néz ki, már van konkrét megjelenési dátum, hiszen a Bethesda és a GameStop közös nyereményjátékot hirdet.

A nyereményjáték oldalán elkerülhetetlen meglátni a "Pre-order Now" gombot, s az az alatt található feliratot, ami a játék megjelenésére utal (9.7.2010=2010. szeptember 7.). A Brink promotálásának céljából a Bethesda több ajándékcsomagot sorsol ki. A fődíj egy 55"-os LED HDTV, egy 5.1-es hangfalszett, valamint egy PlayStation 3 vagy Xbox 360 konzol, attól függ, a nyertes melyiket szeretné jobban. A következő három nyertes jutalma "csak" egy konzol a fent említett kettő közül, ám azt hiszem sokan ezzel is beérnénk. A nyereményjátékban csak az amerikai állampolgárok vehetnek részt, így sajnos ebből mi megint kimaradunk. De legalább tudjuk a Brink megjelenési dátumát. Talán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)