Hirdetés

Brit játékeladási toplista - A Black Ops 2 tartja a frontot

|

Bár a Call of Duty: Black Ops folytatásának továbbra is sikerült megőriznie első helyét a brit játékeladási toplistán, azért akadnak kihívói rendesen.

Hirdetés

A Treyarch legújabb lövöldéje nem szeretne lecsúszni az első helyről, ezért agresszívan őrzi a helyét és a játékosok továbbra is előszeretettel vásárolják. Kérdés azonban, hogy meddig sikerül a dobogó legfelső fokán maradnia, hiszen a Far Cry harmadik része mindent megtesz annak érdekében, hogy letaszítsa őt a trónról, talán sikerülni is fog neki a következő hetekben. A harmadik pozíciót nem más foglalta el, mint a briteknél nagy kultusznak örvendő FIFA sorozat aktuális tagja, a FIFA 13.

Íme a Brit játékeladási toplista első tíz helyezettje:

1. Call of Duty: Black Ops 2
2. Far Cry 3
3. FIFA 13
4. Just Dance 4
5. Assassin’s Creed 3
6. Hitman: Absolution
7. Halo 4
8. Need for Speed: Most Wanted
9. LEGO Lord of the Rings
10. WWE ’13

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)