Hirdetés

Brit játékeladások - "Wiidám" karácsony lesz

|

A friss angol játékeladások alapján az idei karácsony slágertermékei mind Wii játékok lesznek

Hirdetés

Bő egy hét és jön a Jézuska, esetleg a Mikulás, vagy csak szimplán ismerőseink ajándékoznak meg bennünket és fordítva - szokása válogatja. Az ünnep előszele tehát már itt van, és a friss angol játékeladások már előrevetítik, hogy milyen lesz a játékosok karácsonya a szigetországban.

Egyelőre úgy tűnik a karácsonyi slágertermék újfent valamilyen Wii cím lesz, tekintve hogy a december 12-vel zárult hét játékeladási toplistáján az első három helyen kizárólag ilyen játék kapott helyet. Valamivel lemaradva, de a sor elején szépen tartja magát még a Modern Warfare 2 és az Assassin's Creed 2, belőlük is a konzolos verziók tarolnak. A negyvenes lista egyetlen PC-s résztvevője a Football Manager 2010, aki a 31. helyen tanyázik. A foci hazájában ez nem meglepő. Az viszont igen, hogy a PES 2010 nem tudott értékelhető eredményt produkálni a kasszáknál, holott a korábban megjelent FIFA 10 még mindig a lista első felében cselezget. Katt a képre! Nézzétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)