Hirdetés

Brit karácsonyi játékeladások

|

A Mikulás zsákjában idén a legnagyobb helyet a Mario Kart foglalta el. A PC-s címekkel viszont nem volt gondja az öregnek.

Hirdetés

A világ játékostársadalma ma már túl van a szokásosnak is nevezhető év végi tűzijátékon, ami alatt értem a legnagyobb címek október-november környéki egyidejű megjelenését. Ennek egyik legfőbb mozgatórugója, hogy karácsonykor az emberek valami felfoghatatlan mennyiségű zöldhasút hagynak az üzletek pénztárainál, és ezen pénztárok közül egyre több található a játékszoftver üzletekben. Szóval eljött az igazság pillanata. A brit játékeladásokat december 20 és 27 között számosító, alant látható táblázat egyhangú konzol, azon belül is Wii uralmat jelez a szigetországból, mivel az egyetlen PC-s cím amit éleslátásommal (tegnap óta főleg) kiszúrtam, az az általunk már mérsékelten sikeresnek titulált Football Manager 2009, a negyvenes lista harminchatodik helyéről. Kérdem én: hol van ilyenkor a WotLK, mikor a népnek szüksége van rá? Vagy Angliában talán már mindenki bevásárolt belőle?

 

 Katt a képre a részletes listához!

chart.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)