Hirdetés

BRÉKING: Bizonytalan időre elhalasztották a Gran Turismo 5 megjelenését

|

Japánban eredetileg márciusban kellene megjelennie. Most már hónapot sem tudunk.

Hirdetés

A mostanában folyamatosan érkező Gran Turismo 5 híradásokból azt lehetett kivenni, hogy annyi év után végre minden akadály elhárult a GT5 megjelenése elől, ami Japán esetében ez márciust jelentett volna. Csak az a volna, ne lett volna...


A világot ezekben a percekben bejáró Sony sajtóközlemény sajnálattal tudatja a mindenkivel, hogy régóta várt Gran Turismo 5 játéka a márciusi japán megjelenés helyett egy szép nagy TBA-t kapott a neve mellé, vagyis hogy hamarosan bejelentik a továbbiakat. Hogy pontosan mi okozza a késést, nem lehet tudni semmit. Mert hiszen a CES-en még egy játszható demó is volt, ráadásul 3D-ben. Reméljük a legjobbakat!

UPDATE! Más források, akik idéztek is a közleményből három hónapos csúszásról adtak hírt.

UPDATE2! A Sony megerősítette. hogy a csúszás csak a japán megjelenését érinti. Az eddig nem ismert európai eljövetel tartja magát az eredetiekhez. Valamint olyan információk is keringenek, mint hogy három hópan helyett csak egy hónap csúszást szenved Japánban a GT5.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)