Hirdetés

BRÉKING: Biztonságiak szállták meg az Infinity Ward irodáját!

|

Marcona biztonságiak állnak az iroda ajtaja előtt, elnökség eltűnt, a teljes csapat feszült és ideges. Tisztogat az Activision!

Hirdetés

Ezekben a percekben is folyik a dráma az Infinity Wardnál. Az interneten futótűzként terjedő hírek szerint marcona és egyenruha nélküli biztonságiak tűntek fel az IW irodájánál, akik nem voltak hajlandók elmondani, hogy kik ők és miért jöttek.

„Mindenki ideges." -mondja egy belsős IW munkatárs. A két vezető Vince Zampella és Jason West egy reggeli megbeszélésre mentek az Activisionnel, de azóta nem látta őket senki a csapat maradék tagja közül. Egy belső IW-s forrás a megkeresésre elmondta, hogy a csapat és az Activision közötti viszony mostanság igen „feszült". „A csapat teljesen kiborult és zavarodott." - állítja a belső forrás. „Mi csak a játékainkat szeretnék elkészíteni."-teszi hozzá. A legfrissebb hírek az egyik „eltűnt" vezető Jason West friss Facebook bejegyzéséről érkeztek, ami így hangzik: „Jason West jelenleg iszik. És munkanélküli." Linkedin profiljában is hasonlóan tragikus bejegyzés olvasható: "President/Game Director/CCO/CTO Infinity Ward, January 2001 - March 2010 (9 years 3 months)". Jelenleg mi is új információkra várunk. De mi történik itt kérem?!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)