Hirdetés

Broken Age - napokra van a megjelenés

|

Tim Schafer kalandjátékának első fele végre elkészült, 16 év után újra élvezhetjük az úriember agyszüleményét.

Hirdetés

„Négy és fél éve nem adtam ki saját játékot, kalandjátékot 16 éve, point-n-clicket meg majdnem 20 éve.” - írta Tim Schafer Twitter oldalán.

Emellett elejtette a „jövő csütörtök izgalmas lesz!” mondatot, amiből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a Broken Age  január 14-étől lesz megvásárolható a Steam Early Accessen. Aki támogatta a projektet Kickstarteren, természetesen szintén megkapja az aktiváláshoz szükséges kódokat. Az Elijah Wood, Masasa Moyo, Wil Wheaton, Jack Black és Jennifer Hale közreműködésével megvalósult játék második része pár hónapon belül jön. Kíváncsian várjuk, addig nézzétek meg, hogyan tette hozzá tudását Elijah az egyik főszereplő, Shay életre keltéséhez, és hogyan tetszk neki a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)