Hirdetés

Broken Sword 5: The Serpent's Curse - decemberben jön

|

A sikeres Kickstarter kampány után hivatalos dátumot is kaptunk a kaland ötödik részéhez, ami két darabban érkezik hozzánk.

Hirdetés

Még tavaly szeptemberben számoltunk be róla, hogy a Revolution Software a kitűzött cél több mint dupláját, összesen 850 000 dollárt kalapozott össze, így biztos alapokkal láthattak neki a Broken Sword sorozat újraélesztésének. A 2 epizódból álló játék második fele a következő év januárjában jelenik majd meg, de ne rohanjunk ennyire előre.

Ma reggel a stúdió megerősítette, hogy az Episode One hivatalosan december 4-én válik elérhetővé a rajongók számára. Egyelőre PC, Mac és Linux platformokon lesz elérhető, és Steamről, GOG-ról, vagy a készítők saját honlapjáról szerezhetjük meg 9,99 £-os áron. Megvehetjük a két részt egyben is, ekkor 14,99 £-ot kell kicsengetnünk érte. A közösségi finanszírozás hatalmas sikerére való tekintettel PS Vita-ra, iOS-re és Androidra és portolják majd a jövőben.

„Ugyan ez a kihívás és kaland tekintetében még mindig egy klasszikus Broken Sword játék, igyekeztünk minél több újítást is a játékba csempészni" - nyilatkozta Charles Cecil, a Revolution vezérigazgatója. „A Kickstarteres siker lehetővé tette számunkra, hogy nagy ambíciókkal vágjunk neki a fejlesztésnek, mindkét rész önálló játékként is megállja a helyét. Ennek köszönhető, hogy ilyen rövid időn belül 2 akciódús epizód követi egymást. Akik eddig látták a játékot, nagyon pozitívan vélekednek róla, néhányak szerint ez az eddigi legjobb Broken Sword rész" - tette hozzá.

Ha esetleg lemaradtatok volna, itt egy kedvcsináló trailer:

Ti várjátok már George Stobbart legújabb kalandjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)