Hirdetés

Bruckmann & Brunner vs. DJ Hero

|

Az utóbbi hetekben nagy felhajtás övezte a DJ Hero-t világszerte.

Hirdetés

Mi persze ezzel nem elégedtünk meg, hiszen mit ér bármilyen nemzetközi teszt, véleményezés, ha az emberfia nem tudja testközelből, saját szemszögből megtapasztalni az élményt, amit jelen esetben az Activision DJ Hero-ja tud nyújtani.

Múlt heti GS Live stúdióvendégünk Sterbinszky volt, majd BZ is véleményezte a nagyszerű ritmusjátékot. Nem elégedtünk meg ennyivel, ugyanis meghívtuk a GS Live stúdiójába Brunner Zsoltot, és Bruckmann Balázst, hogy egy tesztet állítsanak össze a DJ Hero-ról. Ráadásul Balázsnak nem volt igazán nehéz dolga, hiszen a múlt hét végén megrendezett Budapest Game Show keretein belül ő mutatta be a nagyközönség számára a lemezlovas-szimulátort, nagy sikert keltve – igaz, akkor még „csak” hard fokozaton. Most viszont gondolt egy merészet, és meg sem állt, egészen az expert fokozatig...

Hogy milyen sikerrel vette Balázs és Zsolti az akadályokat? Rövidesen kiderül DJ Hero tesztünkből, amelyet nemsokára megnézhettek majd a GSTV channelben. Addig is, ízelítőül jöjjön pár kép az eseményről, amelyet a galériában (is) megtekinthettek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)