Hirdetés

92 éves nagymamája háborús történetei alapján készített játékot egy fejlesztő

|

A nagyi nem csak a főszereplője, hanem a narrátora is a különleges alkotásnak.

Hirdetés

Bob De Schutter belga játékfejlesztő roppant érdekes koncepció alapján készítette el legújabb játékát. Az évek során nagymamája történetei annyira érdekes és izgalmasak voltak számára, hogy megpróbálta ezeket a sztorikat egy videojátékban is elmesélni mások számára.

Hirdetés

Bie Verlinden, a nagymama saját bőrén tapasztalhatta a második világháború borzalmait, viszont szívesen mesélt unokájának fiatalabb koráról. Bie emellett sokszor megjegyezte, hogy az életét mennyire jelentéktelennek érezte, ezért Bob úgy döntött, hogy mennyire nincs ez így, és miért tekint hősként nagymamájára.

Megszületett a Brukel című alkotás, amely egy belsőnézetes felfedező játék, ahol Bie történeteit élhetik újra a játékosok a nagyi eredeti narrálásával. Bie és Bob párosát kicsit jobban megismerhetitek az alábbi videónak köszönhetően, amely ad egy kis ízelítőt a különleges játékból is.

Ti szívesen kipróbálnátok a Brukelt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)