Hirdetés

Brutal Doom - videón az eddigi legbrutálisabb verzió

|

Már javában készül a méltán híres Brutal Doom következő verziója, még több vérrel és még annál is több őrülettel.

Hirdetés

Rengeteg különféle Doom átirat és módosítás jelent meg, mióta John Carmack volt olyan rendes, hogy közzé tette a játék forráskódját, de ezek közül messze az egyik legismertebb a nagyon beszédes nevű Brutal Doom. Ez a már-már komikusan véres mod nemsokára új verzióval készül előrukkolni, erről jelent meg egy új videó.

A játék új verziója természetesen új effekteket és még véresebb játékmenetet ígér a játékosoknak, de emellett azért egyéb technikai változtatásokat is eszközöltek a fejlesztők. A Brutal Doom v20 ugyanis már úgy működik, hogy ne csak a hagyományos textúra csomagokkal működjön, hanem bármelyik másik WAD-hoz hozzá lehessen csapni (az alábbi videóban pl. a FreeDoom tesztelése zajlik).

Aki szeretne többet megtudni, vagy akár folyamatosan figyelemmel kísérni a brutal Doom fejlesztését, annak erősen ajánlott a mod hivatalos ModDB oldala. Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)