Hirdetés

Brutal Legend - Zúzunk, tehát vagyunk

|

Miután eldőlt, hogy az EA megmenti Tim Schafer játékát, menten egy kis reklámozásba kezdett.

Hirdetés

A rock útja hosszú. Bárkiből lehet sztár - vagy akár a rock istene. Ez lesz a jutalma Jack Blacknek is, amennyiben sikeresen segítjük őt végig a Brutal Legend során. Az egyszerű kis roadie kalandjai akkor kezdődnek, amikor Jack egy baleset miatt visszakerül a múltba. Na, de nem ám akármilyen múltba! A world of metal egy kőkemény világ, ahol csakis a bőrdzseki, az elektromos gitár, valamint a találékonyság mentheti meg főhősünket. Jack egy igazi akció/kalandjáték során jut el majd a - remélhetőleg - boldog végkifejlethez. Útjába a rock ma élő legendái által megszemélyesített alakok állnak - természetesen hiába. Mindezt teszi jövő évben valamikor, és sajnos úgy néz kis csak konzolokon. Az EA ugyan még csinálhat belőle PC verziót is - aminek azért sokan örülnének - hiszen az eredeti projektet még anno a Sierra-val ötlötte ki Tim Schafer, és az új kiadó, új helyzetet is teremt. Az EA hála istennek mostanában kezd méltó lenni hírnevéhez, és nem rest belevágni néhány új sorozatba is, a már meglévőek mellett. Dante pokla után tehát ellátogathatunk a rockzene világába is, hogy ott szanaszét zúzzunk minden pimasz démont, és elfoglaljuk jól megérdemelt helyünket a trónon.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)