Hirdetés

Brutális csatahajók szabadulnak rá a World of Warships vizeire

|

PC-n és konzolon is új tartalmakkal lepi meg a játékosokat a Wargaming.

Hirdetés

Nyáron sem hagyja unatkozni a játékosokat a Wargaming, sorra szállítja a legkülönfélébb tartalmi bővítéseket és eseményeket magukban foglaló frissítéseket. A World of Tanks Blitz rajongói nemrég a játékfejlesztéshez visszatérő, igencsak megosztó streamer, Dr Disrespect társaságában ünnepelhették a játék nyolcadik szülinapját.

A World of Warships: Legends táborának hasonló kaliberű híresség ugyan nem jutott, de cserébe annál több tartalommal vigasztalódhatnak, mivel feltűnt a horizonton a régóta várt Tier VIII.

Hirdetés

A Wargaming július 25-re ígéri a konzolos World of Warships következő nagy frissítését, amely nem kevesebb mint 14 új hajóval (némettel, amerikaival, japánnal és szovjettel) fogja gyarapítani a kínálatot. Hordozók ugyan nem kapnak helyet a Tier VIII-ban, az amerikai Maine csatahajó, a német Roon cirkáló, a japán Yugumo romboló és a francia Republique csatahajó viszont igen. Utóbbit a L'Ambassadeur kampány során kaparinthatják meg a játékosok.

Ezzel párhuzamosan a Wargaming korai hozzáférésben elérhető brit csatacirkálókkal (Indefatigable - Tier III, Queen Mary - Tier IV, Tiger - Tier V, Renown - Tier VI, Rooke - Tier VII, HAWE - Tier VIII, Duncan - Tier IX és St. Vincent - Tier X), egy Industry Titan nevű eseménnyel, valamint apróbb fejlesztésekkel kedveskedik a PC-s tábornak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Átgyúrják egy kicsit a Training és Co-op Battles játékmódokban a mesterséges intelligenciát, valamint a Spectator Mode kezelőfelületét is, amire akkor váltunk át, ha már elsüllyesztették a hajónkat. A brit flottához az alábbi videó igyekszik kedvet csinálni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)