Hirdetés

Brutális gameplay trailerrel derült ki, hogy mikor jön Omni-Man a Mortal Kombat 1-be

|

A szivárgás után a NetherRealm Studios nem várt sokat a hivatalos megerősítéssel.

Hirdetés

A NetherRealm Studios már a Mortal Kombat 1 megjelenése előtt világossá tette, hogy milyen vendégkarakterek kapnak helyet az első Kombat Packban: többek között Homelanderrel (The Boys), Peacemakerrel és Omni-Mannel (Invincible) kenhetjük majd el a többi harcos száját, akik közül először utóbbi mutatja meg, hogy mire képes, és újfent J.K. Simmons hangján szólal meg. 

Omni-Man már beköszönt egy durva előzetessel október közepén, nem sokkal később pedig a digitális Xbox áruházban, a Mortal Kombat 1 adatlapján idő előtt felbukkant egy dátum is, hogy mikorra várhatjuk az érkezését. Ez persze messze állt a hivatalos bejelentéstől, arra mostanáig kellett várni.

Hirdetés

A fejlesztők végre elárulták, hogy Omni-Man november 9-én érkezik meg a Mortal Kombat 1-be, noha ekkortól még csak a Kombat Pack-tulajok játszhatnak vele korai hozzáféréssel, szélesebb körben csak november 16-tól válik majd elérhetővé. Hogy a karakter milyen támadásokat vonultat fel, hogyan mozog és milyen kegyetlen kivégzésekre képes, azt az alábbi gameplay videó hivatott prezentálni, és természetesen az eszköztárából nem maradhatott ki a kitérés, valamint a vonatos aprítás sem: 

Az előzetesben egyébként egy másik DLC-karakter, Tremor is felbukkan Kameo-harcosként, aki november 20-tól lesz megvásárolható. Ti melyikükre fogtok lecsapni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)