Hirdetés

Brutális összegbe kerül a Star Citizen új űrhajócsomagja

|

A masszív bundle árából akár egy új autót is megvásárolhatunk.

Hirdetés

Augusztusban történt, hogy 10 évnyi fejlesztés után a Cloud Imperium Games ambíciózus űrszimulátora, a Star Citizen átlépte a 600 millió dolláros támogatást, miközben a megjelenési dátum még mindig nincs a kanyarban sem. Emellett ráadásul készül a csapatnál a sztárokkal telepakolt önálló, egyjátékos kampány, a Squadron 42 is, amely októberben adott életjelet magáról

Hogy nem egy The Day Before-szerű átverésről van szó, arról bizonyos időközönként bárki meggyőződhet a saját szemével, hiszen a Cloud Imperium Games rendszeresen tart ingyenes kipróbálási lehetőséget, legutóbb novemberben kóstolhattunk bele minden idők valószínűleg legdrágább játékába (azért valószínűleg, mert nem tudni, a GTA 6-ot mennyiből hozzák össze). 

Hirdetés

Most egy új digitális csomagon van fennakadva a videojátékos sajtó: a Legatus 2953 beszerzésével a játékosok egy egész flottát kapnak, köztük a játék legnagyobb űrhajóival, mint amilyen a brutális The Javelin romboló. Összesen 175 különböző hajót tartalmaz a bundle, és most kapaszkodjatok meg, adókkal együtt 60 ezer dollárba kerül, ami nagyjából 21 millió forintnak felel meg. 

Persze vannak ennél jóval olcsóbb kollekciók is, és külön-külön is be lehet szerezni az űrhajókat, a kezdőknek szánt kínálatból már 100 dolláros, mintegy 34 ezer forintos összeg alatt válogathatunk, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy anélkül is szert lehet tenni a játékban hajóra, hogy kinyitnánk a pénztárcánkat. Simán lehet farmolni a játékbeli valutát és azt a célt kitűzni magunk elé, hogy folyamatosan jobb űrhajót szerezzünk, nem muszáj a könnyebb utat választani. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)