Hirdetés

Brutálisan olcsón lootolhatsz a Humble új vásárában

|

Akciós Dead Island 2, Atomic Heart, Borderlands 3 és sok minden más vár.

Hirdetés

Semmi máshoz nem hasonlítható az az izgalom, amit akkor érzünk, mielőtt kinyitunk egy ládát valamelyik videojátékban, hiszen bármi lapulhat benne. Nem véletlenül olyan népszerűek a loot boxok, a ládanyitogatós videók és streamek, és megyünk rá a zsákbamacskákra a vásárban.

Az ilyen érzést kínáló videojátékokból válogatott most össze jópárat a Humble, így miután lecsekkoltátok, hogy mit tartalmaz ebben a hónapban a Humble Choice (többek között a Ghostwire: Tokyiót és a Remnant: From the Ashes - Complete Editiont), valamint ránéztetek a legújabb bundle-re (amiben olyan cuccok vannak, mint a Celeste), vizsgáljátok meg az akciós listát is. 

Hirdetés

A közelmúlt megjelenései közül a Dead Island 2 és az Atomic Heart kerültek be a válogatásba, az előbbit 20, az utóbbit 25 százalékkal olcsóbban zsebelhetitek be. Persze a korábbi évek felhozatalából jóval bőségesebb a felhozatal, a Borderlands 3 például egy mozizás árából kijön már, a Dying Light 2: Stay Human féláron kínálja magát, a Red Dead Redemption árából 67 százalékot engedtek el, a Tom Clancy's The Division 2 pedig 70%-kal lett olcsóbb.

A Shadow Warrior, a Serious Sam és a Disciples rajongók is durva akciózásokat foghatnak ki, és aki szereti az izometrikus alkotásokat, annak a The Ascentet muszáj lesz beszereznie mindösszesen 9 eurórért. Persze mindez csak ízelítő volt a teljes kínálatból, a Humble honlapján nézelődhettek

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)