Hirdetés

Brutálisnak ígérkezik az EA verekedős játéksorozatának legújabb darabja

|

Egy négy és fél perces előzetes segítségével részletes betekintést kaptunk az UFC 5 legfontosabb újításaiba.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy nagyjából mikorra is várhatjuk az EA Sports verekedős játéksorozatának folytatását, ami többek meglepetésére felnőtteknek szóló besorolást kapott.

A napokban azonban egy teljesen új előzetes is napvilágot látott, amelyben további izgalmas részletek derültek ki a játékról, illetve átfogó betekintést kaptunk abba, hogy miként is varázsolja a Frostbite Enginge igazán valósághűvé a brutálisnak ígérkező mérkőzéseket.

Hirdetés

A négy és fél perces videóból továbbá azt is megtudtuk, hogy egy teljesen új dinamikus sebzési és sérülési rendszert fejlesztettek ki, amely még realisztikusabbá varázsolja majd a küzdelmeket. Ráadásul a sérüléseinkből adódóan figyelnünk kell majd arra is, hogy ezek miként befolyásolják harcosunk mozgását és képességeit. 

Az UFC 5 minden bizonnyal az előző részeknél összetettebb és gördülékenyebb harcokat kínál majd az MMA kedvelőinek, amelyeket a teljesen új bírói reakciók, a szuperlassítások és a különböző kihívássorozatok tesznek majd még izgalmasabbá.

Ha ezek alapján pedig meggyőzőnek találtad a játékot és az előrendelésre adnád a fejed, mint ahogyan azt már a korábbi szivárgások alapján is sejteni lehetett, valóban korai hozzáférést, illetve három legendás harcost kapsz a vásárlásod mellé, többek között Mike Tysont, Muhammad Alit és Fedor Emelianenkót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)