Hirdetés

Búcsúzik az Activision ügyvezető igazgatója

|

Peter Hepworth, az Activision az Egyesült Királyságért és Írországért felelős CEO-ja úgy döntött, más vizekre evez.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az utóbbi időkben eléggé rájár a rúd az Activisionre.

Nem elég, hogy az utóbbi évben számos játékuk (Call of Duty: Black Ops Declassified, Battleship, 007 Legends, Family Guy: Back to the Multiverse) csalódást keltett a játékosokban, a napokban a cég által forgalmazott jópár cím lekerült a Steam kínálatából, most az Egyesült Királyságot és Írországot felölelő régió ügyvezető igazgatója, Peter Hepworth döntött úgy, hogy inkább új karrierlehetőségek után kajtat. Helyét az új állandó munkatárs megtalálásáig a korábbi CEO, Andrew Brown veszi át, aki jelenleg az eladásokért felelős alelnök szerepében díszeleg. Az Activision továbbra is szeretne együttműködni Hepworth-szel, és megköszönte sokéves eddigi munkáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)