Hirdetés

Budapest Game Dev Day 2019 - összegyűlnek a magyar fejlesztők, és te is ott lehetsz

|

Néhány hét múlva egy egész napos rendezvényen mutatkoznak be a magyar játékfejlesztés kiemelkedő szereplői.

Hirdetés

Nem vagyunk még akkora játéknagyhatalom, mint például Lengyelország, de sokan küzdenek, hogy újra feltegyék Magyarországot a játékipar térképére.

Hirdetés

Néhányan VR-ban, mások mobiljátékokban utaznak, de AAA címek is készülgetnek hazánkban. Június 14-én, pénteken rendezik meg a Budapest Game Dev Day-t az Epic Games támogatásával, és olyan hazai fejlesztők részvételével, mint a Gameloft Budapest, az Invictus, a Nemesys Games, a Gamelab, a Lost Pilgrims, az Xreal Games, a Denali, a Catmoon Productions vagy a Chicken Police csapata.

10:00-tól kezdődnek az előadások az InGame Gamer Bar (1072 Budapest, Klauzál utca 26-28.) fő termében, a kis teremben pedig 15-20 fős workshopokon vehetnek részt a játékfejlesztés iránt érdeklődők. A program nagyjából 18:00-ig tart, ezt követően a kapcsolatépítésé lesz a főszerep. 

A rendezvény ingyenes, a friss infókat Facebookon lehet  követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)