Hirdetés

Budapest Game Show 08' meghívó

|

Október 25-én a Millenárison, Budapest Gameshow 08'! Mindenki ott lesz aki számít, és ez alól mazur sem kivétel. Nézzétek!

Hirdetés

Nem könnyű dolog a kamera elé állni, de most nézzük el mazurnak a lányos zavarát és figyeljünk arra amit mond. A megértés érdekében javallott, hogy erősen figyeljünk! :D Elnökünk ugyan is mindenkit meghív az október 25-én a Millenáris Parkban sorra kerülő Budapest Gameshow 08' rendezvényére, ahova mindenkinek ingyenes a belépés. Gyertek klánostól-családostól, egész napos tartalmas kikapcsolódás a játékipar legnagyobb címeivel, mint például a Call of Duty: World at War, Far Cry 2 vagy épp a Mirror's Edge, illetve találkozás a szakma legnevesebb hazai képviselőivel. No de mondja el a többit mazur és lessétek meg a BGS 08' hivatalos oldalát is!

 

budapest-game-show-gstv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)