Hirdetés

Budapest Game Show 2010 - a jövő hét a játékokról fog szólni!

|

Számtalan érdekes programmal várja a játékosokat a Budapest Game Show!

Hirdetés

Az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő videójáték kiállítás és vásár az ország legnagyobb gaming rendezvénye. A Millenárison a Jövő Háza ad otthont a kétnapos összejövetelnek, ahol az érdeklődők első alkalommal próbálhatják ki a legújabb játékokat. A színpadon a szaksajtó munkatársai mutatják be a legfontosabb játékokat, miközben a kiállított számtalan konzolon, versenyek és egyéb izgalmas programok várnak az érdeklődőkre.

A karácsonyi szezon legnagyobb sikerének ígérkező Kinect mozgásérzékelős szenzor, az Xbox LIVE szolgáltatás, a Fifa11 verseny vagy az olyan játékok mint a megjelenés előtt kipróbálható Need for Speed Hot Pursuit minden bizonnyal idén is játékosok ezreit vonzzák majd a rendezvényre. Ha már vásár, akkor érdemes felkészülten érkezni, hiszen ezen a két napon lehet legkedvezőbb áron szoftvereket vásárolni!

További információk a rendezvény honlapján érhetők el: budapestgameshow.hu

A rendezvény helyszíne és időpontja: Jövő Háza a Millenárison. 2010 November 10. és 11. délután 14 órától este 21 óráig.

Napijegy: 990 forint. A belépőjegy teljes ára levásárolható az 576Kbyte üzleteiben 2010 november 30-ig!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)