Hirdetés

Budapest Game Show 2010 - Élő közvetítés a helyszínről

|

Te is ott lehetsz az idei Budapest Game Show rendezvényén.

Hirdetés

FIGYELEM:

A közvetítés 15:00-kor kezdődik!

A GameStar stand már áll, kihelyezett mobil stúdiónk minden pillanatban kész az élő közvetítésre az idei Budapest Game Show-ról - hamarosan elszabadulnak az indulatok a Millenáris Parkban!


Szinte nincs olyan érv, amivel valaki távolmaradását indokolhatná a BGS 2010-ről. Méregdrága sportkocsik közt már folynak az NFS Hot Pursuit zúzós tesztkörei, ahogy egy másik asztalnál 8-10 legény PC-s multiban és kivetítőn darálja egymást Call of Duty: Black Ops-ban. A szerencsés látogatók minden sarkon egy Microsoft Kinectbe botolhatnak, ami új jelentést ad az Xbox 360 „Jump in" szlogenjének. És persze kellően szem előtt itt vagyunk mi is, egy több százezer forint értékű PC-vel, X360-nal, gigantikus LDC tévével, gyönyörű hostess lányokkal, szuper akciókkal, játékokkal, és ha jól látom egy ember nagyságú csirke is csatlakozott köreinkhez. Ha tehát semmiképp nem tudsz eljönni az idei BGS-re, folyamatosan frissülő híreinkből és a helyszíni élő bejelentkezésekből Te is köztünk érezheted magad. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)