Hirdetés

Bukta lett egy kickstarter RPG projekt

|

Jó dolog a kickstarter, de azért óvatosan feccöljük pénzünket a projektekbe.

Hirdetés

Nem minden terv lesz olyan népszerű, mint az Obsidian Project Eternity-je. A minap éppen egy hasonló kezdeményezés landolt a kukában. Pedig a terv jó volt.

A John Romero által fémjelzett Loot Drops Studios két ambiciózus tagja döntött úgy, hogy hagyományos "old school" RPG-re tarhálja össze a lendületet a Kickstarter segítségével. Sajnos azonban a célként kitűzött 1.000.000 dolcsi nem jött össze. A fejlesztők tehát fejcsóválva inkább úgy döntöttek, hogy kukázzák  projektet, és az összegyűlt 250.000 dolcsit szépen visszaadják. Szerintetek lesz még ilyen, és a Kickstarter buborék is kipukkan, mint anno a dotcom? Találgassatok kommentben ügyesen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)