Hirdetés

Bulletstorm - Az Epic titkos játéka

|

A Gears of War 3 mellett egy másik reménység is készül az Epic háza táján

Hirdetés

A félig bejelentett Gears of War 3 mellett egy másik játék is érkezőben van az Epic részéről, pontosabban a lengyel People Can Fly gárdájától.


Igaznak bizonyultak a decemberi pletykák, mikor levédésre került a Bulletstorm cím. Az UnrealEngine 3 grafikus motort használó, és igen véresnek ígérkező játékról a legfrissebb Game Informer rántja le a leplet. Ezek szerint a Dead Echo nevű különleges egység egyik tagját, Grayson Huntot irányítjuk, aki azt a feladatot kapja felettesétől, General Serrano-tól hogy likvidáljon egy embert, akinek milliók élete szárad a lelkén. Mindezt a 26. században persze. Mivel Hunt ezt megtagadja, így egycsapásra ő lesz a galaxis leginkább üldözött ellensége. Tíz évvel ezt követően a menekülő Hunt cyborg párjával Ishi Sato-val már-már békés otthonra talál a világűr egy eldugott zugában, mikor Serrano hajója tűnik fel az égen. Hunt részegen ekkor úgy dönt, hogy saját hajójával teszi tönkre a generálisét. Ez nagyjából sikerül is neki, s mindkét hajó a bolygóra zuhan, amit úgy lehetne jellemezni, mint ha egy romos Las Vegas lenne: tele húsevő ragadozókkal, mutánsokkal, és sok más vérszomjas döggel. Elsőre kicsit a Rage-hez hasonlító Bulletstormban a multi már biztos, de co-op tuti nem lesz. A játék minőségére azonban garancia lehet, hogy az Epic ennek okán vásárolt magának tulajdonjogot a People Can Fly csapatában. Részletek az elkövetkezendő napokban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)