Hirdetés

Bulletstorm - Egy bukás, amire büszke az Epic

|

Egy centet sem hozott a Bulletstorm, mégsem bánja az Epic, hogy elkészült a játék.

Hirdetés

Az év elején megjelent Bulletstorm premierjét komoly médiafigyelem előzte meg, még a híresen "kiegyensúlyozott" FOX tévécsatorna is foglalkozott vele, ráadásul a kritikusok sem szedték le róla a keresztvizet. Mégsem lett sikeres a játék, sőt a három platformon együttesen alig 300 000 példányt adtak el belőle az első hónapban.



Mike Capps, az Epic elnöke úgy nyilatkozott, hogy nem lett volna rossz, ha pénzt is hoz a konyhára a Bulletstorm. Választhatták volna a könnyebb utat, s arra kárhoztatták volna a lengyel People Can Fly csapatot, hogy különféle tartalmakat gyártson a Gears of War sorozathoz, de ez nem az Epic módszere. A néhány éve megvásárolt stúdió bizonyította, hogy képes AAA-kategóriás tartalommal előrukkolni, a következő művük pedig egyenesen nagyszerű lesz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)