Hirdetés

Bulletstorm: Epic Edition - Gears of War 3 béta jár hozzá

|

Az Epic Games összeköti a kellemeset a hasznossal és megdobja egy hangyányit a Bulletstorm várható eladásait Xbox 360 konzolra.

Hirdetés

Mielőtt bárki feltenné az egyébként teljesen jogos kérdést, hogy mégis mi köze van egy X360 exkluzív játék bétájának egy, az EA kiadásában megjelenő multiplatform játékhoz, csak annyit mondok, hogy Epic Games.



A szünet nélküli akcióorgiát kínáló, a stílusos kivégzéseket pontokkal jutalmazó, február 25-én megjelenő Bulletstorm a Painkillert jegyző People Can Fly stúdiójában készül és az Electronic Arts adja majd ki az EA Partners program keretében. A lengyel fejlesztőcsapat viszont néhány esztendeje már az Epic Games tulajdonában van (az első Gears of War PC-s átiratát nekik köszönhetjük), ergo teljesen logikus, hogy az őszre halasztott Gears of War 3 számára egy kis reklámot csináljanak. A bétateszt a dolgok jelen állása szerint valamikor áprilisban veszi majd kezdetét.



A Bulletstorm: Epic Edition csak Xbox 360 platformra lesz elérhető (Jogos, elvégre mit kezdene a Gears of War 3 bétájával az, aki a másik két platformot preferálja.), ára egy petákkal sem lesz több, mint a normál kiadásé, de a bétához való hozzáférésen túl átrajzolt fegyvereket és páncélokat, illetve 25 000 tapasztalati pontot is biztosít vásárlóinak.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)