Hirdetés

Bulletstorm - nem túl jó a PC változat

|

Elégedetlenek a Bulletstorm vásárlói, ugyanis van néhány probléma annak PC-s verziójával.

Hirdetés

A régóta várt játék végre megérkezett, ám tartalmaz néhány nem kívánatos "ficsőrt".

A Bulletstorm PC változata köztudottan Games for Windows Live támogatással rendelkezik, mely több hiba forrása is szokott lenni. Az ezzel járó szokásosnak mondható problémák mellett a képfrissítés maximalizálása, a grafikai skálázhatóság normális jelenlétének hiánya, illetve a sokszor olvashatatlan feliratok már nem annyira tartozik a tolerálható bugok táborába. A People Can Fly stúdiója természetesen dolgozik az ügyön, és az ígéretek szerint hamarosan javításra kerülnek az érintett hibák.

Aki a Bulletstorm demo verzióját szeretné kipróbálni PC-n, még várnia kell egy kicsit, ugyanis csak pár hét múlva lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)