Hirdetés

Bulletstorm - Újabb fejlesztői napló

|

Szinte már nem telik el úgy egy nap, hogy ne látnánk, hallanánk vagy olvasnánk valamit az Epic Games és a People Can Fly játékáról.

Hirdetés

Ti tudjátok, hogy hogyan kell emberekkel dekázni? Ha nem, akkor feltétlenül nézzétek meg a lenti videót. Aztán nem kipróbálni a szomszéd Pistikén!

A marketinggépezet erőteljesen dübörög, ami nem csoda, hiszen február 25-étől lehet majd bezsebelni a Bulletstorm pörgős és látványos lövöldéjét. A mostani fejlesztői videóban szerepet kapnak a játékban fellelhető fegyverek, valamint megemlítik az Anarchy és az Echo módot, melyből az utóbbit a január 25-én megjelenő demó verzióban bárki kipróbálhatja, feltéve, ha rendelkezik Xbox 360-nal vagy PS3-mal. Sajnos eddig nagyon úgy fest a dolog, hogy a PC-sek most kimaradnak ebből a szórásból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)