Hirdetés

Új franchise-okat tervez a Destiny fejlesztőcsapata

|

A Bungie egy új partnerséget kötött annak érdekében, hogy vadonatúj franchise-okat készíthessen. Persze ettől még a Destiny-t sem fogják elfelejteni.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Destiny 2: Warmind kiegészítő és a Bungie hamarosan azt is bemutatja egy livestream keretében, hogy milyen tartalmakkal készül a játék jövőjére, azonban a fejlesztőcsapat érhető módon nem csupán ezzel a szériával szeretne foglalkozni élete végéig, a legújabb lépése is ezt a célt szolgálja.

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy partnerséget kötöttek a kínai NetEase céggel - amely az ország egyik legnépszerűbb online szolgáltatója - azzal az elhatározással, hogy több, új videojátékos franchise-t alkothassanak meg, de persze arról egyetlen szót sem ejtettek, hogy mik a konkrét terveik az új együttműködéssel kapcsolatban. Az információk szerint a NetEase 100 millió dollárt fektetett a cégbe. 

A Bungie azért azt gyorsan igyekezett leszögezni, hogy ez nem jelenti a Destiny széria végét, az Activisionnel együttműködve továbbra is támogatni fogják a Destiny 1-2-t. Ti milyen újdonságokra számítotok a csapattól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)