Hirdetés

Burning Crusade Outlands

|

Miután az ember kiörömködte magát, hogy „De jó, lehet Draenei sámánom, meg Blood Elf paladinom” vigyázó szemét gyorsan a LÉNYEGRE vetve felrohan Outlandsre a Dark Portalon keresztül, hogy megnézze, mi az ábra.

Hirdetés

Folyik a harc, a végső harc
A helyszín másik oldalán, Outlandsen nagy a ribillió: amint átlépünk a kapun azt látjuk, hgoy felhőkarcoló magasságú ??-es Elite démonokkal ahrcolnak a Stormwindből és Orgrimmarból odateleportált Elite NPC-k. Mivel nekünk ebben a buliban a jelenlegi erőviszonyok alapján esélyünk sincs, így hagyjuk a dark portal védelmét az npc-kre (jól csinálják egyébként) és induljunk utunkra. Figyelem, az ezt követő beszámoló Alliance oldalról meséli el az első élményeket, lévén én nem rendelkezem 60-as hordás karival.


A becsület ennél mindig többet ér...
Honor Hold az Alliance bázisa: ott történnek a filmszerű eligazítások, oda érkezünk mi is, mint egy friss regruta (alig 60-as szintűek vagyunk, szóval semmiség), ahol azonnal teletömnek feladatokkal: a questek száma igen nagy, végrehajthatóságukhoz nem árt legalább egy két fős csapat, bár warlockok és paladinok nagy előnyben vannak. Ugyanis az Outlandson kóboroló ellenségek (legalábbis a Hellfire Peninsulán) szinte mind démonok és undeadek, szóval mindkét kaszt arathat: a különbség csak az, hogy ezentúl a pallyknak is NAGYON kell figyelniük arra, hogy legyen elég manájuk: szükség lesz rá. A küldetések jellege első látásra nem változott: menj ide, menj oda, ölj meg ennyit ebből, annyit amabból, keress meg ezt vagy azt: gondolom a későbbiekben miután a „rávezető” küldetésekkel végeztünk, nagyobb lesz a változatosság. Outlandsen is vannak külső PvP-s helyszínek, mint Silithusban, szóval mindenki örülhet, aki szereti a PvP-t olyannyira, hogy kapunk is PvP-s Questet.


Kell a sok pénz, a pénz...
Előre szólok mindenkinek: mivel a quest limitet 20-ról 25-re növelték, és minden foglalkozásból ott ácsorognak a Masterek Outlandsen, egyrészt odalent fejezzünk be minden questet mielőtt felmennénk, másrészt tartalékoljunk jó adag pénzt az új spellekre, új receptekre: minimum 100G pillanatok alatt elúszik majd csak arra, hogy tanulunk ezt+azt. Outlandson más nyersanyagokat találunk, így hiába lesz valaki mondjuk Master Leatherworker, az új recepteket csak újonnan, odafent nyúzott bőrből lehet elkészíteni. Szóval egyelőre jó móka az Outlands, de még nagyon az elején vagyunk.



Exkluzv GSTV bemutat - Egyelre csak kommentr nlkl






Megrkezett a Gyu ltal kommentlt vltozat is



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)