Hirdetés

Burnout Paradise Remastered - 60 fps-sel tehetünk még néhány kört

|

Nem csak konzolokra, de PC-re is megjelenik a Burnout Paradise felújított változata.

Hirdetés

Kettő dologra emlékszem a játékkal kapcsolatban: egyrészt minden pillanatát imádtam, másrészt a halálba idegesített a menüben felcsendülő Paradise City.

Hirdetés

Pedig ez valószínűleg a remasterből sem tűnik el. A Burnout Paradise Remastered az alapjáték mellett tartalmazza mind a nyolc kiegészítőt, köztük a Big Surf Islandet is, és 4K-ban, 60 fps-sel fut PS4 Pro és Xbox One X konzolokon. A sima PS4-es, PS4 Slim-es, Xbox One-os és Xbox One S-es játékosok a felbontás esetében viszont 1080p-re számítsanak. A megjelenés március 16-án lesz, viszont EA Access-szel március 9-én már lehet vele játszani.

A PC-s változat később jelenik meg, viszont ebben is szerepel majd a Big Surf Island, ami eddig a platformon nem volt elérhető.

Újrajátsszátok majd a játékot szebb változatban, vagy maradtok az eredetinél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)